• info(at)lpmoy.fi
  • 040-7099258

PIENTALOT


 

”Tiesitkö, että oleskelutiloissa sisäilman tulisi vaihtua kokonaisuudessaan kahden tunnin välein? ”

 

Riittävä ilmanvaihto on tärkeää, jotta rakennuksen sisäilma säilyy hyvälaatuisena. Ilmanvaihdon tehtävä on poistaa rakennuksesta niin sanottu likainen ilma ja kuljettaa tilalle puhdasta ilmaa.

Hyvä ilmanvaihto auttaa sinua ja kiinteistöäsi pysymään terveenä, sillä ilmastoinnin avulla päästään eroon erilaisista hajuista, käryistä, ilmaan vapautuneista kemikaaleista ja kosteudesta. 

Meiltä hoituu talosi ilmanvaihdon säädöt ja ilmastointikanavien nuohoukset. Uusimme tarpeen mukaan myös ilmanvaihtokoneesi ja talosi ilmanvaihtokanavat.

 

”Oletko ajatellut remontoida kotiasi laajemmin, kuin vain putkistojen osalta?”

 

Kauttamme saat lvi-urakoinin lisäksi myös rakentamisen- ja remontoinnin palvelut.
Kirvesmiehillämme on vankka kokemus rakennusalalta.

Huolehtimalla talosi yleisestä kunnosta myös sen arvo säilyy hyvänä.

  • LVI-suunnitelmat

  • Energiatehokkaat lämmitysratkaisut suunnittelusta viimeistelyyn

  • Lämpöpumput

  • Keikkaluonteiset huolto ja korjaustyöt 24/7

  • kuntoarviot

  • rakentamisen ja remontoinnin palvelut

Palvelemme kaikilla LVI-alan osa-alueilla. Meiltä saat taloosi LVI-suunnitelmat ja laadukkaat lämmitysjärjestelmät sekä lämpöpumput siististi asennettuna. Tuotamme lisäksi myös rakentamisen ja remontoinnin palveluita.

Tarjoamme Avaimet käteen -urakointeja. Huolehdimme urakan sovitusti suunnittelusta viimeistelyyn. 

 

"Huolellinen LVI-suunnittelu takaa talosi asumismukavuuden ja taloudelliset käyttökustannukset."

Meiltä saat LVI-suunnitelmat ja -urakoinnin kustannustehokkaasti saman katon alta ilman turhia välikäsiä.

 

LVI-suunnitelmaan kuuluvat vesi- ja viemärisuunnitelmat, lämmitysjärjestelmän suunnittelu ja mitoitus sekä ilmanvaihdon suunnittelu.

”Omakotitalon lämmityskustannukset kuriin!”

Ilmalämpöpumpun avulla voit säästää merkittävästi lämmityskustannuksissa. Kesällä ilmalämpöpumppu auttaa viilentämään sisäilmaa. Ilmalämpöpumppu myös lisää talosi asumismukavuutta tasoittamalla sisäilman lämpötilaa ja parantamalla sisäilman laatua. Ilmalämpöpumppu soveltuu pääasiassa lisälämmitysjärjestelmäksi.

 

Maalämpöpumppu on energiatehokkain lämpöpumppu ja siksi maalämpöpumput hoitavatkin tänä päivänä yhä useamman talouden lämmityksen. Maalämpöpumppujen suosio johtuu niiden energiatehokkuudesta ja taloudellisuudesta.

 

Valtuutettu kylmälaiteasentajamme hoitaa lämpöpumppusi asennuksen tai huollon tehokkaasti ja ammattitaidolla.

”Oletko miettinyt talosi lämmitysjärjestelmän vaihtoa taloudellisempaan?”

Pientalon lämmitysratkaisua valitessa kannattaa huomioida taloudellisten tekijöiden lisäksi myös rakennuspaikka ja rakennuksesta itsestään johtuvat tekijät.

 

Onko talossasi jo valmiiksi vesikiertoinen lämmitys? Silloin sinulla on jo kattava valikoima erilaisia lämmitysjärjestelmiä. Nykyaikaiset lämmitysjärjestelmät ovat kustannustehokkaita ja säästävät energian lisäksi myös ympäristöä.

 

Mikäli talossasi ei vielä ole vesikiertoista lämmitysjärjestelmää voidaan vesikiertoinen patteriverkosto asentaa nopeasti ja asumisen keskeytymättä. Vesikiertoinen lämmitys paitsi nostaa talon arvoa, myös lisää eri lämmitysjärjestelmien mahdollisuuksia.

 

Uudiskohteisiin suosittelemme asennettavaksi vesikiertoista Uponor-Nereus-lattialämmitystä.

”Milloin olet kartoittanut vesijohtojen ja viemäriputkistojesi kunnon?”

Vesijohtojen ja viemäriputkistojen laskennallinen käyttöaika on 30–50 vuotta. Jos talosi ikä  lähentelee 30 vuotta, on aiheellista kartoittaa talosi putkistojen kunto. Uusimme tarpeen mukaan talosi patteriputkistot, käyttövesijohdot sekä viemäriputkistot.

 

Takaamme tehokkaan asennuksen ja siistin asennusjäljen. Pientalossa putkistojen saneeraus ei myöskään vaikuta talosi asuttavuuteen remontin aikana, joten sinun ei tarvitse huolehtia väliaikaisista asumisjärjestelyistä.